معلومات العضو
آلحيآہ ڪآلڪهرپآء ټنقطع فچأہ ! فاشحن رصيد ايمانك قبل انقطاعها
معلومات إضافية عَطآئي للمٌجتمع : 3329
نُــقوديَ $ : 5884
التقيمآت : 163
إنضمْمتُ يومً ؛ : 26/01/2012
العَمٍر : 33
معلومات الاتصال | موضوع: ▐◘Ѽ♥تشيز كيك بالفراوله و الكراميل علي البارد▐◘Ѽ♥ الثلاثاء فبراير 05, 2013 4:04 pm | |
|
الوصفه دي سهله اوي و مبتاخدش وقت خالص انا دايما كنت بعملها في الفرن بس لما دقت البارده عجبتني اوي لانها سهله و
علبة لبن مكثف (يفضل غير محلي )لو المحلي يبقي مش حنزود سكر
ليمونه
علبة جبنة كيري كبيره
معلقه جيلاتينه
علبة زبادي
للقاعده
علبة بسكوت ماري و انا غيرت شويه في الوصفه دي و حطيت علي البسكوت معلقه كاكاو و ممكن قرفه
معلقتين سكر
باكو زبده صغير او فنجان زبده سايله
الطريقه
سيحي الزبده و اخلطيها كويس بالبسكوت المطحون و عليها معلقتين سكر1- ممكن تدقي البسكوت و ممكن في الكبه
2 حتحطي كل المكونات في الكبه او مفرمه البصل او الخلاط لكن مضرب البيض لا
علشان مش عايزينها تكلكع لازم تكون زي الكريمه و اخفقيها كويس
3-دوبي الجيلاتينه في ميه سخنه كويس و صفيها و انتي بتحطيها لااااازم تصفيها انا بحطها في الصينيه اللي بتتفتح من الجنب علشان يبقي شكلها احلي و بطلع كيس فراوله من الفريزر علي النار علي طول زي ما هو مع نصف فنجان ميه و ربع كوب سكر لو عايزه اكتر زودي و انا بحبها بالفراوله الفريش احلي من المربي الكراميل زيها بالظبط بس بدل الفراوله صوص كراميل و ليه طريقتين
1- علبه لبن مكثف محلي و حطيها في حله 3 ساعات علي النار بس لازم تتغطي بالميه و لما تبرد لفتحيها و حتلاقي احلي كراميل
2-هاتي تلات اربع كوب سكر و معاه سنه ميه علي النار و لما يبقي لونه دهبي حطي عليه كوب كريمه لباني او قشطه نستله او بوني و اتقلبي جامد حتلاقيه كلكع ماتقلقيش وطي عليه شويه مع التقليب المستمر و حيبقي صوص كراميل روعه برضه و بالهنا و الشفا
|
|
معلومات العضو
مُـًـًديِرة‘هً
معلومات إضافية عَطآئي للمٌجتمع : 726
نُــقوديَ $ : 1068
التقيمآت : 25
إنضمْمتُ يومً ؛ : 26/01/2012
العَمٍر : 25
معلومات الاتصال | موضوع: رد: ▐◘Ѽ♥تشيز كيك بالفراوله و الكراميل علي البارد▐◘Ѽ♥ الثلاثاء يونيو 25, 2013 3:59 am | |
| تحغه تحفة تحفة روووووووووووعه
مشكووووووووووووره تسلم الايادي |
|